Meritlista
Nu kan vi till vår meritlista även stoltsera med att vara  företag nummer 31, cialis 40mg som blir certiferade mathantverkare inom Eldrimner – det nationella resurscentrat för småskaligt mathantverk. Vår certifiering gäller våra goda korvar, seek rökt och torkat lamm samt Linka.

Mathantverk förenar gamla traditioner och nya innovationer. Produkterna har andra smaker och kvalitéer än den industriella maten och tillverkas genom mycket kunskap. Tiden har nu kommit då det är dags att slå vakt om mathantverket även i Sverige för att begreppet inte ska urvattnas. Eldrimner har därför satt igång en certifiering för mathantverket.
Mathantverkarna i Sverige gör produkter som inte liknar några andra. Det finns en stor bredd och variation av produkter som har skapats genom att ta tillvara gamla traditioner och genom att utveckla dessa har helt nya produkter skapats.

I Sverige har det länge varit fokus på billig mat, industriella produkter där pris har varit viktigare än smak och det unika. Inom mathantverket är målsättningen att göra en bra produkt som har smak som en tydlig kvalitetsmätare. Med hjälp av en certifiering vill Eldrimner lyfta fram och visa vilka produkter som är gjorda på ett hantverksmässigt sätt.”

Källa: Eldrimner