Boka Rum

Klicka här för att boka ett rum. Ni betalar per ”säng”, barn som  sover med föräldrarna betalar man inte för.
I stallet finns två sängar och en reservsäng, som rymmer en vuxen. Därtill finns det plats att ställa in en barnsäng i det sovrummet. ”Gratis” om det är medhavd säng.

Boka via mail

Boka Aktivitet

Vi strävar efter att anpassa aktiviteten efter gästens/gruppens ambition och intresse. Man kan välja på sex olika teman. Läs mer här, eller tryck på boka knappen.

Boka via mail

Bo på Fårgård

Som gäst hos oss har du tre alternativ till boende. Du kan välja att bo inneboende på Bed & Breakfast – i vårt gästrum i nybyggda flygeln, i ”Stallet” det gamla sädesmagasinet eller i vårt nybyggda gästrum i anslutning till Stallkaféet – Sadelkammaren. Frukosten serveras antingen i bonnaköket eller vinterträdgården – beroende på gästernas önskemål och årstiden. Kvällsmål och övriga måltider kan beställas till.

Nybygget i Stallet

Dubbelrum Stallet har förutom två sängar (bilden härovan) en bäddsoffa i entrérummet. Det är ”möjligt”  att ställa in en ytterligare en gästsäng i detta rum. Dusch, toalett, TV och Wifi finns i rummet. Nära till Badtunna på gården. Rummet har ”go” golvvärme och interiören av historisk prägel då  gamla höskrindan har blivit sänghimmel. Parhästdraget är numera ”hallampa” De flesta gästerna äter gärna sina måltider med oss i bonnaköket.

Vi har en stor trädgård och naturen närapå. Att göra cykelturer med utflyktskorg i historisk landskap är gott för själen.

Gästrummet i huset

  bagePå rummet finns två bäddar samt gästinternet/WiFi.

I duschen finns också ångbastu liksom traditionell bastu. Utanför finns badtunna (utsikten på översta bilden på förstasidan) med bubbel liksom IR-bastu.

I detta rum bor man också om man har hund med sig, så håller vi Stallrummet så allergifritt som möjligt.

Aktiviteter för hund.          Hundar är välkomna överallt på gården. Med hänsyn till övriga gäster synpunkter och reglerna för koppeltvång.

Vi kan föreslå bra varianter av vandrings – och cykelturer med hunden. Vill man låta hunden bada kan vi föreslå bra lägen vid Käringatrampet runt Jämnesjön.

Sadelkammaren

I Sadelkammaren finns två väggfasta sängar, 80*230 resp 80*205 cm. Vill man utnyttja längden i den långa, får man klä sig därefter – sänglinnet är normalt. WIFI finns, men ännu inte TV. Rummets dekor utgörs delvis av lammskinn och lite loppisprylar. Man disponerar också sittplatserna i hästbåsen samt micro och kaffekokare. Vill man utnyttja resten av gårdsköket kostar det SEK 150.

 

Priser

Från 550 kronor per bädd inklusive frukost och natt exkl.  ev. rabatter.

Hundar är hjärtligt välkomna, även andra husdjur. Dock ej i sängarna. Vi tar ut en extra städpeng på 100 kronor per dygn.

Bastu och bad kan köpas till för 100 kronor per tillfälle.

Boka via mail

Bilderna nedan

Först ser ni en bild av gården.

Sedan följer tre bilder från huset och dess gästrum.

Tre bilder från nya SADELKAMMAREN.

Slutligen bilder från STALLET

Exempel på kunder