Våra Kunder

Här kommer nägra av de kunder vi har/haft (och eventuellt våra grannar i Bitterna) och levererat till och dit du kan gå för att äta en god meny eller handla över disk. Mört, klimatsmart, vitaminrikt och väluppfött.

 

Spisa Matbar

portratt_IMG_6284På Spisa hämtar vi vår inspiration från de franska, spanska och italienska lantköken. Hos oss kan ni äta mycket eller lite, ensamma eller tillsammans. Och naturligtvis är ni välkomna in om ni bara vill ta ett glas.

Rikard på bilden har hunnit arbeta några år på Whine Mechanics för att numera bli ”restaurangkonsult.

Restaurang Familjen

Är tänkt som ett utvidgat vardagsrum där alla skall känna sig välkomna. Modern Västsvensk Gastronomi är ledord som präglar den mat som skall serveras på Familjen. Vi utnyttjar de goda kontakter vi upparbetat med odlare, fiskhandlare och köttproducenter som finns i vår närhet. Tanken är att låta den lokala tillgången av råvaror skall styra våra menyer.

Koka

Arbetar för att vara Göteborgs ledande restaurang och tillhöra toppskiktet i Sverige. Vi skall definiera vår matlagning som Modern Västsvensk Gastronomi och ha ett helhetstänk där alla beståndsdelar som mat, dryck, servering och miljö skall ha lika stor vikt. Har 1 stjärna i Guide Michelin samt rankats som nummer 3 av Sveriges bästa restauranger för andra gången av White Guide som är Sveriges ledande restaurangguide.

Restaurang Sjöboden

Den gamla sjöboden med sitt vasstak har stått på samma plats i Spiken i etthundra år. Ett bevis på att vi arbetade åt rätt håll kom 2001 då vi blev certifierade som en av tjugo Västsvensk Mersmakrestauranger med hög kvalitet på mat, service, miljö och med hög andel lokalproducerade råvaror. Vi har också blivit uppmärksammade av White Guide – Sveriges bästa restauranger, och har under de senaste åren funnits med bland de tvåhundra bästa restaurangerna i Sverige som blivit poängbedömda.

Trollabo Kvarn

I denna fantastiska byggnad drev vi, Anna & Johan Falk, restaurang sedan 2007. Johan hittade ni i köket där han lagar vår goda mat med stor känsla för smak och kvalitet. Anna däremot trivdes bäst med att pyssla om er gäster ute i restaurangen, hon har även stor del i Kak- & dessertbuffén som vi serverar varje söndag. Sedan ingången av 2018 finner vi Anna och Johan i annan verksamhet och ser fram mot ett nytt lika hängivet värdpar på ”Kvarnen”

Mer kommer snart både om våra och Trollabos fortsatta öden och äventyr.

Trattoria la Strega

Rustik mat, delikat vin. Serveras med stor själ. En genuin trattoria mitt i Vasastan.

 

Pirum restaurang och vinbar

Restaurangen är  uppmärksammad för sin mat, miljö och dryckesarbete, vilket bl. a. gjort att Pirum erhållit Munskänkarnas högsta betyg för sitt arbete med vin och andra drycker samt varit betygsatt i White Guide-Sveriges Bästa Bord från starten.

Vi har också levererat till 28+, Sjömagasinet, Riche, Sturehov samt Taverna Brillo.