Butik & Café

Det gamla stallet där gårdens trotjänare Munter och Brunte en gång bodde har vi låtit restaurera. En del av stallet är numera Lars tillhåll. De är här han gör sina korvar och charkprodukter. Den andra delen är vikt för servering och i hästarnas spiltor kan du nu sitta och ta en kopp kaffe med hembakt dopp eller prova en tallrik från gårdens egna matproduktion. Vi kan alltid bjuda på vår egen grynkorv med rotmos.

Vill du äta så boka gärna tid innan men Drop-in gäster är också mycket välkomna, då serverar vi a la ”Cajsa Warg”-menyn, oftast baserat på Monicas olika grytor, som finns i frysen.

Vi har regelbundna mataktiviteter för dig som gillar att laga mat på lamm. Det går att beställa goda luncher och vällagade middagar. Självklart tar vi också emot bussgrupper. Stallet rymmer cirka 20 personer liksom vår vinterträdgård.

Butik Stallboa

 

Det gamla stallet där gårdens trotjänare Munter och Brunte en gång bodde, har vi låtit restaurera. En del av stallet är numera vår ”charkuterifabrik”. De är här vi gör våra korvar och charkprodukter. Den andra delen är vikt för servering och i hästarnas spiltor kan du nu sitta och ta en kopp kaffe med hembakt dopp eller prova en tallrik från gårdens egna matproduktion. Vi kan alltid bjuda på vår egen grynkorv med rotmos.

 

Åkatorps Skafferi

Har flyttat hem!

I Åkatorps Skafferi hittar du matprodukter från skogarna och gårdarna runt oss här i Västergötland. Mat, som vi tycker är riktigt god och bra. Vi skall rusta upp lokalen lite efterhand, liksom vi kommer att utöka sortimentet och öppettider.

Följ oss på Facebook, så får ni veta veckans aktuella produkter.

Exempel på kunder