Åkatorps Skafferi

Vi har kallat vår lilla butik i Landala för ”Åkatorps Skafferi”!

Vi säljer nötkött, lammkött, utvalda ostar, KRAV-mjöl samt en del saft, sylt och ibland ostkaka liksom grönsaker. Men vi har också ett beställningssortiment där man kan beställa kanin, vilt, kalvdans, kyckling. De flesta varorna är KRAV eller ekologiska, men de är alla gånger de bästa vi kan hitta i våra hemtrakter.

Utöver de produkterna ovan så har vi en del hemslöjd, fina skinn och ull.

Stans första gårdsbutik(?) har under två och ett halvt år legat vid Kapellplatsen 2 (hållplatsen nedanför Chalmers). Vår ambition har varit att erbjuda ett utvalt någorlunda komplett sortiment av gårdsprodukter från landsbygden i Västergötland.

Under hösten har vi arbetat lågintensivt med andra alternativ i närheten av Landala, för att kunna erbjuda mer öppet. Vi har inte kommit så mycket framåt i frågan utan kommer att arbeta mer intensivt med den under 2018s första kvartal. Under tiden erbjuder vi gårdens varor via REKO-ringarna i Vara, Alingsås, Göteborg och någon gång Borås, se resepktive Facebook-grupp.

Följ Åkatorps Skafferi på Facebook

fb

 

I Åkatorps Skafferi hittar du matprodukter från skogarna och gårdarna runt oss här i Västergötland. Mat, som vi tycker är riktigt god och bra. Vi skall rusta upp lokalen lite efterhand, liksom vi kommer att utöka sortimentet och öppettider.

Vi började i Godisbutikens källare den 4 december 2014. Efter två och ett halvt år försöker vi nu hitta nya lösningar. Tillsvidare gäller att våra ”goa” kunder beställer varor per telefon, SMS, mail eller Facebook (Rekoringen Göteborg) och vi levererar för avhämtning på Landala Torg eller Pustervik l eventuellt också hemleveranser.

Följ oss på Facebook, så får ni veta mer.

Exempel på kunder