”Bara Vara”
Ladda dig själv med positiv energi genom att stressa av och må gott i historisk miljö. Bitterna Åkatorp erbjuder dig frisk luft, viagra god mat, skönt omhändertagande i rofylld miljö där du kan umgås med gårdens djur om du vill.

Paketbeskrivning
Helpension omfattar frukost, lunch och tvårättersmiddag och som det är på landet så ingår även förmiddag och eftermiddagskaffe. Bor gör du i vårt nya boende inrymt i det renoverade stallet. Du kan också välja att bo som inneboende i vårt hus. I ditt paket ingår vårt måbra koncept  med SPA bad och bastu.

Tilläggsprodukt
Massage, fotvård eller ansiktszonterapi
Historisk guidning i egen bil med Lars som guide

Helpensionspris: 1450.- pp  Tilläggsprodukt:    450:- pp  Tilläggsprodukt guidning: 150.-/timme

”På cykel med karta på historisk mark”
Är du nyfiken på Sveriges historia är detta ett tillfälle att utforska det tidiga Sveriges ursprung.  Mitt i Sveriges vagga cyklar du med karta och vägbeskrivning till flertalet intressanta kulturbesöksmål. Utforska historiska platser som Borga kyrkoruin med kopplingar till Hamlets halvbror, Magnus den starke och många fler spännande platser.

Paketbeskrivning
Helpension omfattar frukost, lunch och tvårättersmiddag och som det är på landet så ingår även förmiddag och eftermiddagskaffe. Bor gör du i vårt nya boende inrymt i det renoverade stallet. Du kan också välja att bo som inneboende i vårt hus. Till ditt paket hör cykel, karta och muntliga beskrivningar om dina besöksmål.

Tilläggsprodukt
Bubbelpool bad med ång bastubad och dusch
Massage, fotvård eller ansiktszonterapi

Helpensionspris 1450.- pp
Tilläggsprodukt bubbelbad:  100:-pp, Tilläggsprodukt Massage 450.-pp/aktivitet

”Årstidens Bondgårdsstök”
En bonde och bondmoras liv på en gård följs av årets sysslor. Beroende på vilken säsong du bokar, är detta paket uppbyggt av deltagande i gårdssysslorna. Var med och gör korv, spinna garn, tova leksaker till barnen eller bara ta hand om fåren.  Du kan också aktivt ta del i matlagning om du så önskar.

Paketbeskrivning
Helpension omfattar frukost, lunch och tvårättersmiddag och som det är på landet så ingår även förmiddag och eftermiddagskaffe. Bor gör du i vårt nya boende inrymt i det renoverade stallet. Du kan också välja att bo som inneboende i vårt hus. Till ditt paket bokar du vårt måbrakoncept, en SPA behandling naturligtvis i förening med våra lakritsprodukter.

Tilläggsprodukt
Hantverkspaket med Monika  spinna, tova, sy i skinn
Matlagningspaket med oss – laga lamm med våra recept
Styckning med Lars – lär dig stycka lamm
Lär dig göra korv  – färsk korvar och lättrökt korv samt medvurst

Helpensionspris 1250.- pp Aktivitetspaket :-400.-aktivitet/person

”Bondgårdsfröjd med bädd & brunch
Vad är väl bättre än en frukost i det fria. Här bokar du boende och brunch att ta med dig med ut i skog eller hage. Du kan promenera, cykla eller kanske ta bilen ut på ”hemliga vägar” och avnjuta din bondgårdsfrukost på historisk mark.

Paketbeskrivning
Bondgårdsfröjd omfattar brunch vald aktivitet och del i dubbelrum

Pris pp 450.-