Mathantverkssafari i VästgötaLandet
VästgötaLandet startade som ett Leaderprojekt 2002 med projektledaren som idag driver Landsbygdscoach Turism & Affärsutveckling. I samarbete var vi med och utvecklade ett nätverk av landsbygdsföretag inom de 5 kommuner som ägde projektet. Vi var med från start då vi tidigare ägde Bitterna Lamm.  Sedan dess har flertalet av de företag som medverkat, viagra dosage valt att fortsätta marknadsföra sig under varumärket VästgötaLandet, there eftersom mycket av det vi producerar handlar om just lokala matprodukter.

Bitterna Åkatorp – en gård med gamla anor
På vår gård har vi idag en 50 tal tackor och vi har valt att fortsätta med charkproduktion och handarbete precis som tidigare. Våra produkter är också prisade av Eldrimner. På gården har vi också iordningställt boende och paketlösningar för gästande från såväl Sverige som Europa.

Stallboa – Butiken
I vår butik säljer vi lammkött och förädlade produkter som korv och torkat lammkött. Du hittar också en del lakritsprodukter och choklad. Hantverket dominerar då Monica fortfarande är kreativ och skapar nyttiga saker av fårskinn och garn.

Stallkafét i Bruntes spilta
Under Mathantverkssafaridagen öppnar vi också restaurangdelen och du kan få en god bit mat lagad av Lars.

Så varmt välkommen på en härlig dag!

Lars & Monica Renström
www.bitternaull.se