Året som gick!

För ett år sedan styckade jag de första lammen efter höftledsoperationen jag genomgick 3 dagar tidigare. Den våren var formidabel både som vår och för mängden arbete.

Jag litar på grönfinkens zirrande. Börjar det 9 februari då är våren normal. I fjol var den två veckor tidig och avslutades den 24 april med att hussvalan kom – och då för första året med hela sin familj!

Före operationen ställde vi ut våra produkter på Taverna Brillo och under en period levererade vi lamm både till Sturehof och Taverna Brillo.

Vi levererade största mängden styckat lamm till Familjen Perssons ”krogar” inklusive nyöppnade Spisa. Gissa vad Michelingubbarna åt när Koka fick sin stjärna!

Strax före jul öppnade vi en liten butik i Landala, more about Göteborg, dosage som vi kalla Landsbygdens Skafferi. Där tänker vi sälja bra gårdsproducerade produkter till kunder från kvarteren runt om kring – och andra gourméer.

Svalan kommit åter, thumb det hände den 10 maj, och gökärten blommar och snart även liljekonvaljen, men så zirrade inte grönfinken förrän hel månad senare i år!

Under ”Landsbygdens Skafferi” här på hemsidan,  har jag skrivit lite om vad vi kommer att satsa på under hösten i ”Skafferiet”.