Våra nya korvar togs emot med stor entusiasm, this när Eldrimner var på besök på Qvänum Mat & Malt, under en dag när flertalet producenter och kockar sammanstrålade. Något som vi är väldigt glada och stolta över, då vi under vintersäsongen ägnat mycket av vår tid till produktutveckling.
Det har blivit högsta mode att tillverka egna korvar. Fördelen med detta är att du får en kvalitativ korv om du fyller den med bra produkter. Gokväll i TV har haft det uppe på agendan i sina matprogram och på webben kan man lära sig hur man gör.
Nu erbjuder vi dig som är matglad eller kökschef att komma till oss!
Hos oss här på Bitterna Åkatorp, kan du med Lars hjälp lära dig konsten inte bara att stoppa utan också hur du sedan kan förvandla korven till smakliga korvar som passar såväl till buffébordet som en god öl. Du kan boka detta som grupp aktivitet eller boka tid för enskild hjälp om du tex driver restaurang och vill vidareutveckla ditt produktutbud.
Ur vårt sortiment idag hittar du
- Kallrökta korvar som Blomman, Käringakörv
- Storsäjaren Grynkôrv gjord på lamm
- grillkorv, grillebror lättrökt
- vår onamnade nya ölkorv
- Varmrökt bog
- Åkatorp Törka vår nya produkt på torkat lamm fransyska från
Välkommen med din förfrågan till lars.renstrom@r.lrf.se www.bitternaull.se
Copy & Bild Landsbygdscoach Turism & Affärsutveckling